Wilt u productiever werken? Meer deals maken? Is het beter door de onderhandelingen voor te bereiden en goed te begrijpen waar klanten twijfels hebben? En heeft u ook nagedacht over de optimaliseren van prestaties om de productiviteit aanzienlijk te verhogen?

Op al deze gebieden kan meer worden bereikt betreffende behulp van virtuele datarooms. Dikwijls mensen denken dat dit enkel cloudopslag is. Maar in feite bestaan een hulpmiddel dat de interne en externe processen van het bedrijf verandert.

Effectievere communicatie betreffende partners en klanten

drooms

Wat tijd besteedt u aan jij organiseren van vergaderingen en onderhandelingen? U kunt een aanzienlijk reeks werkuren besparen door virtuele datarooms te gebruiken. Deel vertrouwelijke aankondiging met partners in een kompleet veilige modus en houd alleen enkele zinvolle vergaderingen. Selecteer de gewenste document en configureer het instellingen om ermee te opereren. Uw partner bevestigt zijn persoonlijkheid met authenticatie op twee niveaus en kan dan het document alleen via het beveiligingsraster horen, bewerken, downloaden of afdrukken. Jij kunt de toegang op elk gewenst moment annuleren.

Tijdens gegevensoverdracht worden de voornaamst betrouwbare gegevensoverdrachtprotocollen, speciale codering en sleutels gebruikt. werden gecreëerd in overeenstemming van internationale veiligheidsregels, doorgegeven numerieke controles en audits en werden bovendien bekroond met kwaliteitscertificaten zoals ISO en SOC2. Met deze evolutie kunt u vrij belangrijke gegevens uitwisselen en hoeft u zich buiten zorgen te maken over jouwe veiligheid.

Geoptimaliseerd werken met documentatie

Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan het werken met documenten? Je kunt hier veel minder tijd aan besteden. Met behulp betreffende virtuele datarooms hoeft u zonder bestanden te converteren. Ontwikkeling accepteert alle relevante formaten en uw conversie duurt slechts enkele seconden. Dankzij slim zoeken kunt u eveneens direct bestanden, documentpagina’s vinden.

U kunt ook bestanden organiseren, het ontwerp configureren alsof een hele groep documenten afdrukken. De mogelijkheid om groepsmailings in bij stellen, bespaart u ook frequent tijd, wat altijd beter bedragen om aan productievere taken bij besteden.

Mobiliteit voor u en uw team

Het gebruik van virtuele datarooms garandeert 24/7 toegang tot uw gegevens. U kunt deze toegang vanaf elk nevelapparaat krijgen. Door ontwikkeling kunt u niets alleen mobieler zijn, maar mede uw team.

Van groepstoegang tot een document of map in te stellen, is het mogelijk om overal werken aan documentatie ofwel een project. Gebruikers kunnen verschillende toegangsrechten hebben die zeer gemakkelijk te configureren zijn. Ook hebt u na het werk rapporten over de productiviteit van het team en zijn leden.

Analytics voor een productievere organisatie van bedrijfsprocessen

zijn dus unieke service, het vereenvoudigt gratis alleen het werk, maar biedt eveneens belangrijke analytische informatie. Ten voornaamste hebt u na voltooiing met groepswerk aan projecten rapporten van de effectiviteit van elke deelnemer. Dit zal helpen om processen productiever te organiseren. Ten helft, door toegang te bieden van uw partners of potentiële bezoekers, beschikt u over gedetailleerde rapporten over het werken met documenten. Opdat u kunt begrijpen wat jij meest in een partner zijn geïnteresseerd en u zich beter kunt voorbereiden op vergaderingen en onderhandelingen.

virtuele-dataroom.nl